Nieuws

Schadeherstel Meester 800x338px

Met gepaste trots maken wij bekend dat wij toe getreden zijn tot de selecte groep van Schadeherstelmeester.

Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

De afgelopen periode is gebruikt om de vestigingen aan te sluiten. Inmiddels is er een goede spreiding met 22 vestigingen van schadeherstelbedrijven die aan de basis staan van dit nieuwe concept.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben o.a. de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.

Het laatste nieuws en acties van Autoschade Herstel Roos Alkmaar via Facebook. Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte!

    1. Nou, het was dus wel bar en boos winterweer van het weekend. Met de nodige schades, we merkten het vanochtend direct. Voor het beste herstel van uw voertuigschades kiest u toch niet zomaar een bedrijf? Nee, dan kies je voor het bedrijf wat je schade hersteld met 7 jaar garantie! Want ons credo is niet voor niets: “KWALITEIT IS EEN KEUZE”

    2. VOORZICHTIG AAN VAN HET WEEKEND! Het zal volgens de weersvoorspellers niet zo bar worden als op de foto, echter de eerste winterse buien zijn een feit. Schiphol was vandaag al ontregeld vanwege de slechte weersomstandigheden en dit weer schijnen we ook gedurende het weekend te houden. Voorzichtigheid is dus geboden onderweg! Over schades gesproken wisten jullie dat: In 2016 verzekeraars in Nederland circa 625.000 particuliere schadeclaims na aanrijdingen ontvingen. Dat dit 11 procent meer is dan de 565.000 schadeclaims van 2015. Het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) van het Verbond van Verzekeraars zag het totaal aantal verkeersclaims, dus inclusief aanrijdingen met vrachtauto’s, bestelbusjes en leaseauto’s, van 2015 op 2016 toenemen met ruim 8 procent, tot ongeveer 905.000 claims. Ook in 2015 signaleerden de verzekeraars al een toename van het aantal aanrijdingen. De stijging van het aantal aanrijdingen komt door de opbloeiende economie waardoor meer kilometers worden gemaakt, maar ook door het toenemend smartphone-gebruik in het verkeer. Verzekeraars willen het tij keren met het Verkeersveiligheidsmanifest, dat dit voorjaar is gelanceerd en in het regeerakkoord is opgenomen. De verzekeringsbranche roept de politiek nu op om het manifest met spoed om te zetten in verkeersveiligheidsbeleid. Dus, rij voorzichtig, pas je snelheid aan aan de weers- en wegomstandigheden en laat die smartphone uit achter het stuur. PLEZIERIG WEEKEND ALLEMAAL!!

    3. Fijne Sinterklaasavond allemaal. De foto is nog uit de “oude doos” maar hij blijft van toepassing. Dus, kom heelhuids thuis en geniet van het Heerlijk Avondje!

    4. DE KOGEL IS DOOR DE KERK! We gaan verbouwen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn investeren wij continue in de nieuwste technieken voor schadeherstel maar daar hoort ook bij ontvangen van klanten, persoonlijk te woord kunnen staan, stukje privacy, verdere automatisering, transparantie, zichtbaar zijn. Kortom binnen onze huidige indeling is dat niet goed mogelijk daarom is besloten om volgend jaar te beginnen met de interne verbouwing, bijgevoegd vinden jullie een foto van onze huidige situatie bij de receptie (voor degenen die nog nooit bij ons langs geweest zijn) en een artists impression of hoe het er uit gaat zien. We zullen jullie uiteraard via Facebook op de hoogte houden vanaf het moment dat de sloophamer tevoorschijn gehaald wordt tot aan de laatste verfstreep. Goed weekend allemaal!

    Meer nieuws op Facebook