Nieuws

Schadeherstel Meester 800x338px

Met gepaste trots maken wij bekend dat wij toe getreden zijn tot de selecte groep van Schadeherstelmeester.

Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

De afgelopen periode is gebruikt om de vestigingen aan te sluiten. Inmiddels is er een goede spreiding met 22 vestigingen van schadeherstelbedrijven die aan de basis staan van dit nieuwe concept.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben o.a. de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.

Het laatste nieuws en acties van Autoschade Herstel Roos Alkmaar via Facebook. Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte!

    1. JA MANNEN DIT DOET ZEER Uit onderzoek van de Britse importeur van Citroën, blijkt dat één op de vier automobilisten tijdens het parkeren wel eens tegen aan andere auto aanrijdt en schade veroorzaakt. Een even groot percentage voelt zich niet zeker in de auto tijdens het parkeren en 43% voelt zich zelfs opgelaten als er ook nog andere mensen in de auto zitten. Vooral inparkeren is een probleem: een derde van de onderzochte automobilisten is niet in staat om de eerste keer goed in te parkeren. Gelukkig is er hoop, uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het vertrouwen bij parkeren toeneemt met het stijgen van de leeftijd en ervaring. 44% van de jongeren in de leeftijd 18-24 jaar zei zichzelf geen vertrouwde parkeerder te vinden. Bij 55 plussers is dit slechts 23%. Heeft ouder worden toch nog een voordeel ;-) Dus, als je een keer parkeerschade oploopt of maakt dan weet je in ieder geval waar je moet zijn voor een goed en strak herstel met zeven jaar garantie! Kwaliteit is een keuze.

    2. MAX …….. DENK ER OM “EERSTE KLAP IS EEN DAALDER WAARD” Hiermee willen we Max veel succes wensen bij de allereerste Grand Prix van het dit seizoen. Op P4 bij de start met een marginaal verschil achter de Ferrari’s van Vettel en Raikkonen zou een podiumplaats er zeker in moeten zitten. Dus …………… stampen op dat gas en hup langs Vettel en Raikkonen bij de start en dan op naar Hamilton. Veel succes Max, namens het hele team van Autoschadeherstel Roos.

    3. UITDEUKEN ZONDER SPUITEN “A KIND OF MAGIC” Weet u dat kleine deukjes in schermen en portieren, met name van parkeerschades, veelal snel en eenvoudig gerepareerd kunnen worden met “uitdeuken zonder spuiten”? Het grote voordeel van “uitdeuken zonder spuiten”, dit kan helaas niet met alle schades, is geen kleurverschil en goedkoper dan normaal schadeherstel. Kijk naar de foto’s gemaakt van het herstel van een klein deukje in een portier. Wilt u weten of uw (parkeer)schade snel en eenvoudig hersteld kan worden met deze methode? Kom gerust langs en wij adviseren u geheel vrijblijvend. Ook hoort bij “Kwaliteit is een keuze”

    4. Als herinnering aan de winter(sportvakantie) een barstje, putje of ster in de voorruit? Wacht niet te lang want voordat je het weet zit je met een doorgescheurd raam en alle ellende van dien. Ook glasreparaties worden door ons snel en vakkundig uitgevoerd. En veelal betaald de verzekering de reparatie ook nog, dus waarom te lang wachten en onnodig eigen risico gaan betalen voor ruitvervanging. Voor herstel neemt u direct contact op met De Schadeherstelspecialisten van Alkmaar en omgeving. Ook hiervoor geldt: “Kwaliteit is een keuze!”

    Meer nieuws op Facebook