Nieuws

Schadeherstel Meester 800x338px

Met gepaste trots maken wij bekend dat wij toe getreden zijn tot de selecte groep van Schadeherstelmeester.

Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

De afgelopen periode is gebruikt om de vestigingen aan te sluiten. Inmiddels is er een goede spreiding met 22 vestigingen van schadeherstelbedrijven die aan de basis staan van dit nieuwe concept.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben o.a. de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.

Het laatste nieuws en acties van Autoschade Herstel Roos Alkmaar via Facebook. Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte!

    1. Helder zicht? → Koplampen spuiten dat maakt een wereld van verschil! Zijn ze bij Autoschade Roos nu helemaal van “jetje”? Koplampen spuiten dat doe je toch niet! Ja, dat doen we wel vanwege jouw eigen veiligheid en ook nog eens een mooie kostenbesparing. Hoe zit dat dan? Tegenwoordig zijn van vrijwel alle auto’s de koplampen gemaakt van een kunststof welke na verloop van tijd bekrast en verkleurd raakt. Hierdoor gaat niet alleen de lichtopbrengst achteruit en daardoor jouw eigen veiligheid maar het is ook een punt van afkeur voor de APK-keuring. Laat het niet zover komen en denk gelijk aan je portemonnee, want het opnieuw coaten van je koplampen is aanmerkelijk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe lichtunits bij de APK. Denk aan je eigen veiligheid, zeker met deze donkere dagen, en je portemonnee en kom langs voor het maken van een afspraak voor het tijdig spuiten van jouw koplampen.

    2. FILMSTUDIO ROOS – ALKMAAR Ja, hier maken we echt geen grappen over; recent was onze werkplaats, eigenlijk kan je wel zeggen ons hele bedrijf, omgetoverd naar een volledige filmstudio en in de kantine werden de spelers in de make-up gezet. We hadden de hele van ’s ochtend vroeg tot laat in de avond een “film-crew” over de vloer voor het maken van een promotiefilm van de Focwa. Bijgaand een korte impressie wat er allemaal gebeurd tijdens zo’n dag, benieuwd naar het resultaat en wat de rol van de jongste speler is? Blijf ons volgen. Ook de Focwa gaat op zeker en kiest voor: “KWALITEIT IS EEN KEUZE” bij Autoschadeherstel Roos - Alkmaar

    3. DRUK, DRUK, DRUK, DRUK ……………… We hebben nog een huis vol met auto’s staan die morgen klaar moeten zijn. Maar “no worries” alle auto’s zullen volgens afspraak klaar staan, ook dat is onderdeel van onze credo: “KWALITEIT IS EEN KEUZE”

    4. ER IS ER ÉÉN JARIG HOERA, HOERA DAT KUN JE WEL ZIEN, DAT IS RUUD!!! Yep, vandaag mag Ruud er weer een jaartje bij op tellen. Kom gerust even langs om hem de hand te schudden, zet een berichtje op FB of toeter even als je langs rijdt, want zijn verjaardag mag niet ongemerkt voorbij gaan ;-)

    Meer nieuws op Facebook