Nieuws

Schadeherstel Meester 800x338px

Met gepaste trots maken wij bekend dat wij toe getreden zijn tot de selecte groep van Schadeherstelmeester.

Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

De afgelopen periode is gebruikt om de vestigingen aan te sluiten. Inmiddels is er een goede spreiding met 22 vestigingen van schadeherstelbedrijven die aan de basis staan van dit nieuwe concept.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben o.a. de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.

Het laatste nieuws en acties van Autoschade Herstel Roos Alkmaar via Facebook. Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte!

    1. SECOND BEST!!! En daar zijn we hartstikke trots op. Afgelopen week waren we al genomineerd als een van de drie finalisten voor het beste schadeherstelbedrijf van Nederland 2017. Uiteindelijk zijn we door een vakjury en op basis van de feedback van onze klanten beoordeeld als het nummer 2 schadeherstelbedrijf van Nederland.

    2. MOOI WIT IS NIET LELIJK Wereldwijd blijkt wit de meest gekozen autokleur. In 2017 was wit wereldwijd de meest gekozen autokleur in de kleurkeuze voor consumentenvoertuigen . Dit blijkt uit het 65e jaarlijkse ‘Wereldwijde autokleur populariteitsrapport 2017’. Op de tweede plaats in de kleurkeuze voor consumentenvoertuigen komt zwart. Grijs en zilver eindigen voor het tweede opeenvolgende jaar op de derde plaats aldus het kleurenrapport van Axalta. Voortbouwend op de nummer één positie van wit, heeft zich een trend ontwikkeld van sprankelende parelmoerkleuren. Witte parelmoertinten stegen in 2017 met vier procent. Verder is grijs met 20 procent in Europa populairder dan in elke andere regio. “Met zijn moderne uiterlijk blijft wit wereldwijd de bestseller”, aldus Axalta. “Parelmoer wit won dit jaar vier procent in populariteit, omdat deze multi-coat kleur in alle segmenten wordt gebruikt en het meest wordt gekozen in Japan. Over het algemeen blijven lichte en heldere kleuren in kracht winnen, terwijl de interesse voor lichtgrijze en lichte tot middelmatige blauwtinten in de markt toeneemt.” Het Axalta kleur-rapport wordt sinds 1953 jaarlijks gepubliceerd en is naar eigen zeggen het meest uitgebreide kleurenverslag in de auto-industrie. Het is samengesteld en ontworpen door kleurexperts van Axalta over de hele wereld om aan OEM’s (Original Equipment Manufacturer) inzichten te leveren over consumentenvoorkeuren. (Bron: autoschadeportaal) Je zou dus kunnen stellen dat de eigenaar van deze unieke witte Ferrari Testarossa een absolute trensetter was.

    3. DE BESTE WENSEN Ja, op de werkvloer is het alweer “business as usual” dus je zou er bijna aan voorbij gaan. Maar dat doen we niet hoor, daarom ALLEMAAL DE BESTE WENSEN VOOR DIT NIEUWE JAAR En dat je maar geen schade mag rijden, maar als het wel gebeurd dan weet je bij wie je moet zijn voor het beste schadeherstel!

    4. Namens ons hele team wensen wij jullie een mooie jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2018!

    Meer nieuws op Facebook