Autoschade, wat nu?

Houdt uw kentekenbewijs en groene kaart bij de hand en bel ons: 072-5622210

Indien u de schade aan uw auto wilt claimen bij uw verzekeringsmaatschappij dient u een schadeformulier in te vullen. Deze zit meestal bij uw autopapieren. Indien u er geen heeft kunt u er bij ons altijd een ophalen. Is er een tegenpartij? Dan vult u samen het schadeformulier in. Voor beide partijen is ruimte, en het formulier is met doordruk in 2-voud. De achterzijde van uw formulier kunt u later op uw gemak invullen.

U heeft een geschat schadebedrag nodig om op het formulier in te vullen. U mag hiervoor altijd bij ons langskomen indien de auto nog kan rijden. Robbenkoog 23 in Alkmaar. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Maar wellicht kunnen we ook telefonisch een schatting doen.

Wij helpen u met zaken als het melden van de schade, het regelen van een expert, inzetten van vervangend vervoer tijdens de reparatie, afhandelen van de financiële kant, en in geval van total-loss het vinden van een opkoper en zelfs met het vinden van een nieuwe auto.

Lees meer over het schade proces van Autoschade Roos en bekijk de film