Nieuws

Schadeherstel Meester 800x338px

Met gepaste trots maken wij bekend dat wij toe getreden zijn tot de selecte groep van Schadeherstelmeester.

Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

De afgelopen periode is gebruikt om de vestigingen aan te sluiten. Inmiddels is er een goede spreiding met 22 vestigingen van schadeherstelbedrijven die aan de basis staan van dit nieuwe concept.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben o.a. de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.

Het laatste nieuws en acties van Autoschade Herstel Roos Alkmaar via Facebook. Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte!

    1. STRAKKE WANDEN Ja, vandaag is de stukadoor langs geweest en zijn de wandjes van de nieuwe kantine mooi strak gemaakt. Dan kan komende week de vloerenlegger er in voordat we verder gaan met de finale afwerking. O ja dat gat in de muur tussen hal 2 en 3 was er niet zomaar, daar kwam nog wel even de aannemer met een slijptol aan te pas. Het wordt komende week weer een druk weekje, niet alleen bij ons in de werkplaats, maar ook met de verbouwing. Nieuwe vloer, verlichting en overige elektra in de kantine en in de nieuwe hal 3 staat ook het nodige op de planning: aanleg verlichting (LED natuurlijk want ook wij denken groen), overige elektra, perslucht en schuren van de vloer zodat we ook daar een mooie egale werkvloer hebben. We hebben dus weer wat om naar uit te zien, maar eerst: Goed weekend allemaal en dat moet toch zeker lukken met het voorspelde mooie weer.

    2. VERBOUWING Nu niet denken, omdat jullie een paar dagen niets van ons hebben gehoord, dat de verbouwing deze week stil staat want het tegendeel is waar. In de nieuwe kantine in hal 2, is de oude vloer uitgebroken en verwijderd, is de gipswand geplaatst voor achter het keukenblok en komt morgen de stukadoor langs om alle wanden te stuken waarna we volgende week met de vloer kunnen doorpakken. Daarnaast is er een doorgang gemaakt van de nieuwe hal 3 naar hal 2 en is men volop in hal 3 bezig met het aanleggen van elektra en nieuwe verlichting. Hoog werk 😉 Inmiddels hebben we ook de parkeerruimte achter hal 3 in gebruik genomen want we kwamen wat parkeerplekken tekort. Wil je weten hoe het verder gaat? Dan blijf je ons natuurlijk volgen.

    3. WIND EN WATERDICHT Zo noemen ze dat normaal in de bouw als het dak erop zit en alle deuren en ramen voorzien zijn van glas, nou zover zijn wij nu ook met de nieuwe kantine. Het glas zit in de kozijnen en de deur is geplaatst, het glas voor het vervolgdeel is ook al geleverd dus nu op naar de volgende fase voor komende week. Goed weekend allemaal en geniet van het mooie weer.

    4. HET WERK GAAT EVEN GOED DOOR Verbouwing of geen verbouwing onze Schadeherstelmeesters werken onverdroten door. Schade aan je Suzuki Swift, no problem, het herstel gaat gewoon verder. De final touch vindt dan uiteraard in hal 1 plaats waar de auto’s sowieso grondig gereinigd worden voordat ze de spuitcabine in gaan. Want ook dat hoort bij Kwaliteit is een Keuze. De verbouwing gaat lekker, morgen de laatste puntjes op de “i” in hal 2 voor wat betreft de aannemer; deuren afhangen, glas plaatsen etc. en dan kan komende week de stukadoor er in voor de wandafwerking. Waarna de nieuwe vloer gelegd en het nieuwe systeemplafond opgehangen kan worden.

    Meer nieuws op Facebook