Nieuws

Schadeherstel Meester 800x338px

Met gepaste trots maken wij bekend dat wij toe getreden zijn tot de selecte groep van Schadeherstelmeester.

Schadeherstelmeester is het netwerk van autoschadeherstelbedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van complexe autoschade.

De afgelopen periode is gebruikt om de vestigingen aan te sluiten. Inmiddels is er een goede spreiding met 22 vestigingen van schadeherstelbedrijven die aan de basis staan van dit nieuwe concept.

Schadeherstelmeester is een initiatief van de dealerholdings Broekhuis en PGA Nederland en schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG). De aangesloten vestigingen hebben o.a. de verplichting om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van kennis en techniek en om minimaal twee merkspecialisaties in huis te hebben.

Er zijn diverse aanvragen van potentiële leden ontvangen, welke momenteel worden getoetst aan de strenge selectiecriteria voor dit exclusieve netwerk. De geselecteerde bedrijven zijn allemaal bereid belangrijke investeringen te doen op het gebied van complex schadeherstel. Een complexe schade vereist naast vakmanschap merk specifieke kennis en techniek.

Het laatste nieuws en acties van Autoschade Herstel Roos Alkmaar via Facebook. Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte!

    1. Wordt Barcelona het keerpunt? Twee jaar geleden haalde Max zijn eerste spectaculaire overwinning in de F1, debuteren bij het team van Red Bull en de Grand Prix van Barcelona op zijn naam schrijven op een grandioze wijze. Eén ding is zeker, sinds de komst van Max in de F1 is er de nodige sensatie bijgekomen en kunnen we genieten van mooie en spectaculaire inhaalacties (ja ja we weten het ................. ze lopen niet allemaal goed af maar hij gaat er tenminste voor). Kortom, Max veel succes in Barcelona en op naar dat podium.

    2. FEESTJE? Ja zeker een feestje. Afgelopen zaterdag was het niet alleen Bevrijdingsdag maar ook de dag van ons personeelsuitje, een dubbel feestje dus. Eerst gingen we op “werkbezoek” bij Louwman Exclusive, de befaamde autoshowroom in “The Wall” langs de A2 bij Utrecht. Zoals onze trouwe volgers weten hebben we de nodige ervaring met speciale auto’s, zoals Lamborghini’s en Ferrari’s maar het is altijd weer mooi om dit soort bolides bij elkaar te zien. Na het werkbezoek konden we echt los bij City Skydive, niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Hier hebben we in alle veiligheid een vrije val ervaren. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt .............. fantastisch! Na City Skydive moesten we weer met de voeten op de grond en waar kan je dat beter doen dan in Amsterdam, op 5 mei Bevrijdingsdag. Beetje sightseeing, vanaf de wal en het water en het was redelijk dorstig weer dus de inwendige vochthuishouding moest goed op peil gehouden worden ;-) Ter afsluiting in Amsterdam nog een lekker hapje gegeten en toen met de bus weer terug richting Alkmaar waar we nog een laatste afzakkertje hebben genomen. De foto’s spreken voor zich, een prachtdag met het hele team.

    3. Kijk, daar doen we het voor ......... weer een blije klant

    4. AUTOLIEFDE ROEST NIET Eerder konden jullie al het eerste deel zien van deze fotoserie over het weer helemaal tip top maken van deze Mercedes C200. Een prachtige klus voor onze Schadeherstelmeesters die dan ook voortvarend aan de slag gegaan zijn. In deze serie voeren we jullie verder mee in het herstel van deze “C”, van het verwijderen en vervangen van totaal doorgeroeste delen tot aan het in de definitieve laklaag spuiten zodat de auto verder “afgebouwd” kan worden. Inmiddels rijdt de trotse eigenaar alweer rond met zijn bolide. Ook hij koos voor: Kwaliteit is een keuze!

    Meer nieuws op Facebook