Nitroheat

Nitroheat: beter, sneller en duurzaam spuitwerk

Innovatie en duurzaamheid zijn voor Autoschade Roos belangrijke onderdelen van de bedrijfsvisie en het schadeherstelproces. Het bedrijf zoekt continu naar nieuwe manieren om het schadeproces te verbeteren en moderniseren, waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Revolutionaire spuittechniek

Als eerste bedrijf in de Nederlandse schadeherstelbranche heeft Autoschade Roos de Nitroheat in gebruik genomen. Deze revolutionaire spuittechniek, waarbij met stikstof gewerkt wordt, versnelt het spuitproces, verbetert de kwaliteit van het spuitwerk en bespaart op het lakverbruik. De Nitroheat scheidt stikstof van andere elementen, waardoor de uitstroom bestaat uit verwarmde stikstof. Doordat stikstof bewegingsloos is, is de transportefficiëntie beter en wordt overspray verminderd. De verwarmde stikstof zorgt voor een mooier spuitresultaat en verkort de droogtijd van de nieuwe lak.

Goedkoper, sneller en beter

In de moderne spuitcabine van Autoschade Roos kunnen zowel auto’s als onderdelen tegelijk gespoten worden en kunnen schadelijke invloeden van buitenaf de nieuwe laklaag niet aantasten. Uw spuitwerk wordt niet alleen goedkoper en sneller, maar vooral beter. Maak kennis met deze revolutionaire spuitmachine en geef uw auto kleur!

Plan een afspraak in

Benieuwd naar wat nitroheat voor uw auto kan betekenen? Neem contact met ons op via 072-5622210 of info@autoschaderoos.nl en informeer naar de mogelijkheden.