Schadeherstelmeester

Schadeherstelmeester: meesterschap is vakmanschap

Auto’s worden steeds slimmer. Nieuwe technieken en elektronica bieden meer comfort en veiligheid, maar zorgen er tevens voor dat eventuele schade al snel grote gevolgen kan hebben. Hoe geavanceerder de auto, hoe complexer het reparatieproces. Dat vraagt om vakmanschap, expertise en (merk)specifieke kennis. Voor Autoschadeherstel Roos Alkmaar is kwaliteit een keuze. Daarom is het bedrijf onderdeel van het netwerk Schadeherstelmeester. Een landelijk netwerk van erkende schadespecialisten, waarin experts samenwerken aan het verbeteren en versnellen van het herstel van complexe schades.

Complexe schades, deskundig hersteld

Een kras, een deuk en andere reguliere schades zijn in een handomdraai hersteld. Maar wat als een storing optreedt in de elektrische systemen van uw auto en daardoor de parkeerassistent of adaptive cruise control niet meer werkt? Moderne auto’s nemen de bestuurder steeds meer ‘werk’ uit handen, met als gevolg dat we in het geval van schade vaak spreken van complexe schades. En dat vraagt om een gecertificeerde Schadeherstelmeester. Net als de autobranche, zoekt Autoschade Roos continu naar vernieuwing en verbetering. Onze schadeherstellers staan direct in contact met merkingenieurs en beschikken over alle benodigde actuele kennis. Niet alleen op het gebied van geavanceerde elektrische componenten, maar ook wanneer het gaat om moderne materiaalsoorten en speciale verbindingstechnieken.

De garantie van een Schadeherstelmeester

Elke complexe schade, vraagt om een specifieke aanpak. Autoschade Roos beschikt over een team van specialisten met de technische bagage om alle schades – groot en klein – professioneel te herstellen. Schade wordt in één keer goed hersteld, zodat u direct weer veilig de weg op kunt. Bijkomend voordeel is dat goed herstel niet alleen extra en onverwachte kosten voorkomt, uw auto behoudt dankzij gespecialiseerd herstel tevens de restwaarde. Naast het herstellen van de ontstane schade, voert uw Schadeherstelmeester uitvoerige controles uit. Zodat u blijvend kunt vertrouwen op de techniek en veiligheidsconstructie van uw auto.

Strenge kwaliteitseisen

Om onderdeel te worden en blijven van het netwerk van Schadeherstelmeester, moeten we als schadehersteller voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Binnen het bedrijf werken we met verschillende schadespecialisten met merkerkenning, één van de vereisten. Omdat schades tegenwoordig steeds complexer worden, moeten we als bedrijf garanderen dat we continu investeren in kennis, moderne technieken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jaarlijks wordt via een uitvoerig accreditatieproces door onafhankelijke instanties gecontroleerd of de benodigde kennis en kunde aanwezig is om de titel herstelmeester te mogen blijven dragen.

Maak een afspraak

Wilt u graag dat wij voor u aan de slag gaat? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 072-5622210. U bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Onze vakmensen kunnen uw schade dan bekijken en u een inschatting van de kosten geven.