Schades voor eigen rekening

Gevolgen voor uw premiekorting

Op het moment dat u te maken krijgt met autoschade, lijkt het een logische keuze om uw verzekering in te schakelen. Toch is dat zeker in het geval van kleine of cosmetische schades niet altijd even voordelig met het oog op uw schadevrije jaren. Afhankelijk van de grootte van de claim, kan dit gevolgen hebben voor uw premiekorting.

Alternatieve reparaties

Omdat Autoschade Roos weet dat u graag goed voor de dag komt zonder daar de hoofdprijs voor te betalen, denken we met u mee. Om het schadeherstel ook zonder het benutten van uw verzekering betaalbaar te houden, bieden we diverse alternatieve reparaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen een onderdeel te vervangen voor een gebruikt exemplaar en leveren wij vervangende onderdelen van diverse leveranciers. Naast de originele onderdelen, kunnen wij via ons uitgebreide netwerk ook imitatieonderdelen leveren.

Plan uw schadeherstel in

Autoschade Roos denkt met u mee. Welke keuze u ook maakt; wij garanderen betrouwbare kwaliteit, voor de juiste prijs. Samen vinden we de slimme oplossing, die past bij u én uw auto. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Autoschade Roos via 072-5622210 of info@autoschaderoos.nl en informeer vrijblijvend naar onze vakkundige, alternatieve oplossingen.