Vervangend vervoer

Vervangend vervoer op maat

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Daarom doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Naast een professioneel en snel schadeherstel, blijft u gedurende de periode dat wij uw auto repareren mobiel. Autoschade Roos beschikt namelijk over een uitgebreid aanbod aan leenauto’s, voor elke vervoerswens.

Passend vervoer

Het wagenpark van Autoschade Roos bestaat uit vijftien personen- en bedrijfsauto’s, zodat u verzekerd bent van passend vervangend vervoer. Het vervoersmiddel naar keuze is bovendien gratis beschikbaar. Alleen brandstofkosten zijn voor eigen rekening en uw eigen risico is van kracht bij eventuele schades. Of u nu een auto nodig heeft voor het doen van uw dagelijkse boodschappen of afhankelijk bent van een bedrijfsauto voor het uitvoeren van uw werkzaamheden; bij Autoschade Roos bent u verzekerd van vervangend vervoer op maat.

Plan een afspraak in

We bieden zowel handgeschakelde uitvoeringen als auto’s met automaat. Alle vervangende auto’s zijn voorzien van vele extra’s, zoals bluetooth en navigatie, om het gemis van uw eigen auto op te vangen. Is een vervangende auto niet noodzakelijk en wilt u van de gelegenheid gebruik maken om een frisse neus te halen? Stap dan op één van onze gratis leenfietsen. Wilt u meer weten over de leenauto’s en -fietsen van Autoschade Roos? Neem contact met ons op via 072-5622210 of info@autoschaderoos.nl en informeer naar de mogelijkheden.